مجلس در حال بررسی طرح تغییر سن ورود به دبستان از ۵ سالگی گرمای شدید و آتش‌سوزی‌های گسترده زندگی مردم جنوب اروپا را مختل کرد پهپاد بمب‌گذاری شده در اربیل عراق منفجر شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه | بقایی: اروپا متوجه عواقب فعال‌سازی مکانیسم ماشه باشد بن‌گویر: به غزه بمب بفرستید، نه غذا اژه‌ای از مقامات قضایی سیستان خواست از همه توان در جهت شناسایی تروریستان استفاده کنند فرانسه: خواهان توافقی جامع با ایران هستیم اما برای گزینه‌ی اسنپ‌بک آماده‌ایم! وزیر نیرو: جیره‌بندی آب منتفی نیست پژمانفر خبر داد: صدور بیش از یک میلیون گذرنامه زیارتی ویژه ایام اربعین ۱۴۰۴ اوباما خواستار توقف قحطی در غزه شد | موافقت مشروط نتانیاهو با ورود کمکهای بشردوستانه نتانیاهو مجبور شد به خواست جهانی تن دهد | ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه مالیات بر سوداگری به معاملات و فعالیت‌های اقتصادی عادی مردم تعلق نمی‌گیرد + جزئیات حضور قالیباف در منزل سرلشکر شهید غلامرضا محرابی ارتش یمن از آغاز مرحله جدید تشدید حملات علیه رژیم صهیونیستی خبرداد تاکید معاون امنیتی استانداری خراسان رضوی بر بازآفرینی ساختار پدافندی با تکیه بر تجربیات بحران اخیر ۲ پهپاد در استان اربیل عراق سقوط کردند + فیلم گزارش نگران کننده سازمان جهانی بهداشت درباره اوج گیری مرگ و میر ناشی از گرسنگی در غزه ویدئو| تصمیم‌گیری برای تعطیلی یک‌ هفته‌ای کشور به جلسه چهارشنبه هیات دولت موکول شد پزشکیان: انتخابی نداریم جز اینکه توسعه را به جنوب و سواحل منتقل کنیم مخبر با خانواده شهید سرلشکر حاجی‌زاده دیدار کرد تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دولت بررسی می‌شود (۵ مرداد ۱۴۰۴) سه پهپاد مشکوک به تاسیسات هسته‌ای ژاپن نفوذ کردند روایت وزیر بهداشت از حادثه چراغ قرمز تجریش در جنگ ۱۲ روزه | طرح ملی سواد سلامت به‌زودی رونمایی می‌شود وزرای خارجه ایران و حکومت سرپرست افغانستان درباره غزه گفت‌و‌گو کردند (۵ مرداد ۱۴۰۴) اردوغان و مکرون درباره غزه گفت‌و‌گو کردند رئیس سازمان اطلاعات سپاه به اروپایی‌ها هشدار داد (۵ مرداد ۱۴۰۴) یک فرمانده و دو افسر صهیونیست در نوار غزه زخمی شدند (۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دبیرکل جهاد اسلامی: اتحاد فلسطینیان اساس شکست اشغالگران است| روحیه مقاومت وحشت در دل دشمن می‌اندازد

  • کد خبر: ۱۰۶۶۳۱
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۴
دبیرکل جهاد اسلامی: اتحاد فلسطینیان اساس شکست اشغالگران است| روحیه مقاومت وحشت در دل دشمن می‌اندازد
دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در سخنرانی خود به مناسبت روز جهانی قدس اعلام کرد که اتحاد فلسطینیان پایه و اساس پیروزی بر اشغالگران است.

به گزارش شهرآرانیوز، «زیاد النخاله» دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در سخنرانی به‌مناسبت فرارسیدن روز جهانی قدس اعلام کرد که قدس، عنوان، هویت، دین، تاریخ و عقیده اعراب و مسلمانان جهان بوده و بر ما واجب است که برای رهایی آن از شر اشغالگری صهیونیست‌ها و جلوگیری از هتک حرمت روزانه مسجد الاقصی توسط یهودیان افراطی، با دشمن مبارزه کنیم.

به گزارش فلسطین الیوم، زیاد النخاله تاکید کرد، ما باید با همه قدرت و هر چیزی که در اختیار داریم در برابر دشمن مقاومت کنیم. وحدت میان مردم فلسطین در همه زمینه‌ها رمز و اساس پیروزی ما در برابر رژیم اشغالگر صهیونیستی است. این اتحاد فلسطینیان اولویت همه چیز است و از همه طرف‌ها می‌خواهیم برای تقویت و حمایت از این اتحاد اقدام کنند.

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی اظهار داشت، اتحاد نیرو‌های مقاومت عربی و اسلامی در مقابله با پروژه صهیونیستی و همکاری و همگرایی هرچه بیشتر در راستای مقاومت در برابر این پروژه یک نکته مهم برای شکست این پروژه رژیم اشغالگر است.

وی تاکید کرد، اتحاد نیرو‌های مقاومت فلسطین یک ضرورت محسوب می‌شود و توافق بر سر برنامه مبارزه منسجم و روشن با دشمن، تضمینی مطمئن برای وحدت اقدامات سیاسی و نظامی خواهد بود.

زیاد النخاله در ادامه به همه شهدایی که در راه فلسطین مبارزه و جهاد کردند تا به پیروزی رسیدند و همچنین اسرایی که نماد مقاومت وعزت هستند و نیز همه مجروحان و کسانی که هر روز در قدس اشغالی مورد هدف دشمن قرار می‌گیرند و در برابر آن ایستادگی می‌کنند، درود فرستاد.

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی گفت، روز قدس که حضرت امام خمینی (ره) آن را اعلام کرد، امسال مصادف با اولین سالگرد نبرد شمشیر قدس است که مردم ما و رزمندگان دلاورمان در آن به ایفای نقش پرداختند و در برابر رژیم جنایتکار صهیونیستی ایستادگی کردن. همچنین روز قدس امسال مصادف با شب‌های قدر ماه مبارک رمضان است و امیدواریم که روز بیداری همه ملت‌های اسلامی باشد و آرمان نابودی اشغالگران را در دل مسلمانان زنده نگه دارد و خطر پروژه صهیونیستی که با آن روبرو هستیم را به همه یادآوری کند.

النخاله تصریح کرد، موجودیت رژیم اشغالگر بر ویرانه‌های سرزمین ما بنا شده و دشمن به کشتار و آواره کردن و قتل‌عام میلیون‌ها نفر از مردم ما و اشغال مقدساتمان ادامه می‌دهد. این‌ها حقایقی است که ما در آن زندگی می‌کنیم و مردم فلسطین همواره از آن رنج می‌برند. جنایت‌های رژیم اشغالگر و کشتار روزانه فلسطینیان و تصرف زمین‌های آن‌ها و شهرک سازی صهیونیست‌ها در این اراضی اشغالی شده همچنان ادامه دارد.

وی در ادامه گفت، اما ملت ما همواره با اراده پایدار خود در برابر این جنایات ایستادگی و ثابت می‌کنند که ما شکست نخواهیم خورد و تسلیم نمی‌شویم و مقاومت و مبارزه و دفاع از مقدسات را ادامه خواهیم داد. ما اجازه نمی‌دهیم که در سرزمین خودمان تبدیل به برده شویم و با همه قدرت برای مقابله با دشمن آماده می‌شویم. ما اکنون در یک دوره تاریخی سخت و حساس زندگی می‌کنیم که همراه با چالش‌ها و تهدیدات زیادی است.

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین با اشاره به پیروزی‌های صدر اسلام  گفت: این پیروزی‌ها با اخلاص و میل به فداکاری به دست می‌آمد. این روحیه‌ای است که در دل دشمن وحشت می‌اندازد. با وجود اینکه زمان زیادی از آن دوره گذشته، اما شرایط مشابه است و وضعیت امروز مردم ما همان وضعیتی است که مسلمانان در دوره پیامبر (ص)  داشتند؛ بنابراین با همین روحیه قیام کنیم و انشاءالله پیروزی ما نزدیک خواهد بود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->